Vytisknout
Seriály
Zobrazení: 24447
Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

havranek5_100 SERIÁL  Polovina pracovního týdne patří na stránkách portálu fotbalových trenérů www.trenink.com třídílnému seriálu seriálu trenéra Jakuba Havránka, který dává našim čtenářům impulsy a podněty jak zpestřit úvodní a průpravnou část tréninkové jendotky.

Cílem seriálu je omezit steroetypní obsah tréninku, tak aby s ehráči na trénink tešili a měli motivaci se dále zlepšovat. Pro trenéra není nic horšího, když hráč ví, které cvičení bude následovat. 

Všechny cvičení patří do první třetiny tréninkové jednotky, první dvě cvičen zvládnou hráči přípravek, třetí cvičení je náročnější.

Náměty na rozcvičení (1.část)
Snahou autora je, aby trenéři odstranili ze svých tréninků stereotypní rozcvičení. Zvláště v mládežnickém fotbale by nám měli v první řadě o nácvik a zdokonalování herních dovedností.

 

 

Náměty na rozcvičení (2.část)
 Cílem dnešního cvičení je nabídnout trenérům další náměty do průpravné části tréninkové jednotky (lze využít i v před zápasovém rozcvičení), abychom již plně odstranili nudné zahřátí formou běhů bez míče (tzv. "kolečka").

 

Náměty na rozcvičení (3.část)
 Cvičení zařazujeme do úvodu tréninku, případně do průpravné části. Cvičení je určeno pro všechny věkové kategorie, především pak pro ty mládežnické. Může být jako součást předzápasového rozcvičení.

 

TIP REDAKCE