Vytisknout
Zobrazení: 10999
 HLEDÁME TURNAJ   Pořádáte turnaj a na poslední chvíli Vám nějaké mužstvo vypadlo a hledáte náhradu? Nebo chcete přihlásit vaše mužstvo na turnaj a nevíte který by byl nejvhodnější?
 
Využijte potenciál a početnou trenérskou komunitu čtenářů, kterou nabízí nejnavštěvovanější portál fotbalových trenérů www.trenink.com a jeho stránka na Facebooku a vystavte na ní svůj inzerát.
 
Staňte se fanouškem stránky na Facebooku kde můžete inzerát přímo zdarma vystavit nebo máte možnost inzerát zaslat na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a my vystavení zajistíme za vás.
 
Inzerát zadávejte ve formátu (vzor):
 
Portál www.trenink.com pořádá pro ročník 2009 otevřený halový turnaj, který proběhne v sobotu 11. února 2017 v Praze na Pankráci, ve sportovní hale Děkanka.
 
Turnaj je pro 10 týmů rozdělených do dvou skupin, každý tým odehraje 5 utkání. Mužstva hrají systémem 4+1 bez omezení střídání. Startovné za jeden tým je 1800,- Kč.  
 
V případě zájmu o účast na turnaji kontaktujte Pepíka Hnátka na telefonu +420 603 123 456 nebo na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
 
 TIP REDAKCE