Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
 

chelsea_logoDnešním článkem na stránkách trenérského portálu fotbalových trenérů www.trenink.com bychom rádi připomněli cestu a následnou reportáž trenéra a spolupracovníka našeho portálu Filipa Toncara do londýnské ho velkoklubu Chelsea FC

Autor tří příspěvku, v současné době trenér brankářů a asistent trenéra Koubka v prvoligovém klubu FK Mladá Boleslav, přinesl v minulých měsících našim čtenářům čtivou reportáž z jeho týdenního pobytu v Londýně a dvě herní cvičení, které byly zaměřený na finální fázi vedení útočné akce.

Absolvovali jste podobnou stáž v našem nebo zahraničním klubu? Pokud ano, pak rádi vaše poznatky a zkušenosti uveřejníme.

Reportáž: Filip Toncar na týdenní stáži v londýnské Chelsea 

"S týmem "Blues" jsem strávil celý jeden týden a byl mi umožněn přístup takřka ke všemu, co se v tréninkovém centru klubu v Cobhamu  děje. Tréninkovým procesem "A" týmu počínaje, přes práci mládežnické akademie či veškeré zázemí klubu, a diskusemi s téměř celým trenérským štábem konče," říká trenér Filip Toncar

Herní cvičení: 3:3 + 3 s centrujícími hráči

"Popisované cvičení 3:3 + 3 s centrujícími hráči zařazuje trenér Carlo Ancelotti jako nácvik náběhů a výberu místa v pokutovém území. Útočící hráči se rozhodují zda povedou akci středem hrací plochy nebo využijí ke spolupráci hráče v křídelních prostorech," řekl k tomuto cvičení Filip Toncar.

Herní cvičení: 2:2 zády k brance
"Průpravné cvičení 2:2 zády k brance zařazoval trenér Carlo Ancelotti jako nácvik řešení soubojového chování v situacích dva na dva. Útočící hráči musí přijmout míč zády k brance soupeře a následně se otočit a prosadit se proti dvojici bránících hráčů," dodal k druhému cvičení autor příspěvku.