SERIÁL  Cílem herně-kondičního seriálu je rozvoj krátkodobé vytrvalosti specifickou formou s míčem. Všichni čtyři hráči se během cvičení pravidelně střídají na pozicích, používají dlouhé přihrávky, naražení míče, vedení míče, znovu přihrávku a pohyb za míčem. 
 
Cvičení je kondičně zaměřeno, proto je v průběhu tréninku možno manipulovat s intenzitou zatížení, podobně jako v cvičení Kondiční souboj 2:1 v pokutovém území, ve kterém hráči akci zakončují střelbou.  
 
Cvičení je zacíleno na rozvoj herní kondice formou střídavého zatížení, kdy hráči přihrávají míč, sprintují za ním a následně očekávají další přihrávku od spoluhráčů v prostoru trojúhelníku. 
 
 
Kondiční trojúhelník s míčem (2.část)
Druhý díl navazuje na první část a je zaměřeno na rozvoj herní kondice formou střídavého zatížení, kdy hráči vedou míč, přihrají ho a poté obíhají středovou metu a přebíhají na další pozici.
 
 
Kondiční trojúhelník s míčem (3.část)
Třetí díl navazuje na první a druhou část a všechna cvičení je možné využít v rámci jednoho tréninku. Cvičení jsou zaměřena na rozvoj herní kondice formou střídavého zatížení, kdy si hráči narazí míč, vedou míč, přihrají ho přebíhají na další pozici.
 
 
 TIP REDAKCE 
Liverpool FC: Trojúhelníková střelba (1.část)