SERIÁL  Všechna cvičení seriálu jsou určena pro pětici aktivně zapojených hráčů, kteří kombinují na malém prostoru pomocí přihrávek na jeden dotek, naražení míče, případně po vyvedení míče mimo těžiště hry. Během cvičení hráče nabádáme k komunikaci.
 
Cvičení je, podobně jako seriál Střelba v pokutovém území, organizováno proudovou metodou a hráčů dáváme pozor na správné provedení a načasování přihrávek.
   
Jednodoteková kombinace v pětiúhelníku (1.část)
První díl nového seriálu je organizačně nenáročným cvičením, které u hráčích rozvíjí kombinaci na jeden dotek na malém prostoru. To vše za neustálého pohybu míče. Hráči se v průběhu cvičení musí koncentrovat hlavně na správné načasování přihrávek, spolupráci při kombinaci a komunikaci.  
 
  
 
Jednodoteková kombinace v pětiúhelníku (2.část)     
Cílem cvičení je nácvik kombinace pětice hráčů pomocí jednodotekové kombinace na malém prostoru s využitím narážeček a uvolnění se do volného prostoru. Po hráčích požadujeme správné načasování přihrávek, spolupráci při kombinaci a komunikaci.  
 
 
Jednodoteková kombinace v pětiúhelníku (3.část)
Ve třetí části seriálu se zaměřujeme na nácvik kombinace pětice hráčů pomocí jednodotekové kombinace na malém prostoru, s opakovaným naražením míče a uvolnění se do volného prostoru. Po hráčích požadujeme správné načasování přihrávek a náběhu, navíc spolupráci při kombinaci a komunikaci mezi hráči.
 
    
 
Jednodoteková kombinace v pětiúhelníku (4.část)
Ve čtvrté části seriálu se pětice hráčů soustředí na kombinaci na třetího, s důrazem na přijmutí míče od spoluhráče a jeho vyvedení mimo těžiště hry. o hráčích požadujeme správné načasování přihrávek a výběru místa po odehrání míče.  
 
 
 TIP REDAKCE 
Tiki-Taka v kruhu