Vytisknout
Vzdělávání trenérů
Zobrazení: 4565
 SEMINÁŘ  Lektor FIFA Alexander Vencel pořádá ve spolupráci s Trenérsko metodických úsekem FAČR (TMÚ) a Unií českých fotbalových trenérů (UČFT) ve čtvrtek 3. 10. 2013 od 17:00 hodin seminář, který je zařazen do kreditního vzdělávání fotbalových trenérů. Téma semináře je: Trénink brankářů mládeže. Součástí semináře jsou praktické ukázky tréninku brankářů.
 
Trenéři s UEFA A licencí, licencí Trenér mládeže UEFA A, UEFA Pro licencí a FAČR Profi licencí za účast na kreditním semináři získají 4 kredity do kreditního systému doškolování.
 
Pro členy UČFT je kreditní seminář zdarma. Pro nečleny UČFT je poplatek 100,-Kč, který je nutné uhradit na účet FAČR. 
Seminář proběhne v zasedací místnosti na Krajském fotbalovém svazu v Olomouci, na adrese Na Střelnici 1212/39, Olomouc, v termínu od 17:00 do 20:00 hodin. 
 
Seminář je kapacitně omezen na třicet účastníků. Pokud se z kapacitních důvodů na přednášku nedostanete, budete včas informováni emailem. 
 
V případě vašeho zájmu o účast zasílejte závazně vyplněnou přihlášku na seminář na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nejpozději však do úterý 24. 9. 2013.
 
Pokud nejste členem UČFT, tak číslo účtu pro účastnický poplatek je 1973657329/0800 s variabilním symbolem: 32. 
 
Potvrzení o zaplacení (kopii) zašlete emailem společně s přihláškou, v nejhorším případě přineste na místo.