Vytisknout
Vzdělávání trenérů
Zobrazení: 5940
Společností SportClient, která poskytuje servis nejen vrcholovým sportovcům, si dovoluje pozvat rodiče malých fotbalistů pozvat na exkluzivní přednášku PhDr. Mariana Jelínka s názvem Mentální koučink dětí vlastními rodiči při rozvoji jejich sportovní kariéry.  
 
Tím, že rodiče své dítě přivedou k aktivnímu sportu a v této oblasti ho dále podporují, dávají jasný signál, že jim jeho sportovní budoucnost není lhostejná. 
 
Jste ale jeho skutečnou oporou při budování jeho maximální sportovní kariéry? Víte, jak mu můžete pomoci být úspěšným sportovcem? Dokážete mu vysvětlit, co to vlastně znamená úspěch? Máte představu, co může brzdit jeho výkon nebo jak je možné v něm vzbudit potřebnou motivaci k (vrcholovému) sportu? Tušíte, jakým způsobem je možné zvyšovat jeho herní potenciál a především, kde můžeme my rodiče udělat zásadní chyby?
 
Nad těmito a dalšími tématy se bude zamýšlet Marian Jelínek - hokejový trenér (zlato z MS 2005, 2x titul s HC Sparta Praha) sportovní kouč, manažer, spisovatel, dlouholetý osobní kouč Jaromíra Jágra. Již více než 25 let se zabývá sportovní psychologií a mentálním koučinkem. Přednáší špičkovým sportovním klubům a asociacím, individuálně spolupracuje s top vrcholovými sportovci. 
 
V případě vašeho zájmu se registrujte na www.sportclient.cz.
 
V případě dotazů neváhejte kontaktovat manažerku společnosti SportClient Lucii Mičkalovou, mobil. 603 809 451, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
 
Snahou společnosti SportClient je pomáhat nejen vrcholovým sportovcům, ale i budoucím „Hvězdám“.