Image Doškolení trenérů, držitelů licencí UEFA PRO a UEFA, se bude konat až v druhé polovině září v Praze na UK FTVS a v Olomouci na FTK UP, přestože platnost průkazů končí již v polovině tohoto roku. Rozhodčí a řídící orgány soutěží byli či budou informovány a nebudou až do termínů doškolení, trenérům činit obtíže z hlediska platnosti průkazu.

Platí to pro všechny trenéry (držitele těchto licencí), kterým platnost průkazu končí v tomto roce. Trenéři budou osloveni pozvánkou na doškolení stejně jako Ti kterým propadla licence v loňském roce a školení se nezůčastnili.

Doškolení se mohou zúčastnit i trenéři, kteří nepotřebují prodlužovat platnost průkazu, ale mají zájem o informace, které se na semináři objeví. Část se bude týkat trendů moderního fotbalu v Champions league a výsledků pozorování MS 2010.

Úsek vzdělávání trenérů dále také žádá všechny trenéry, kteří měnili v poslední době adresu bydliště či korespondenční adresu, aby dali tuto změnu vědět na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo poštou na adresu: ÚVT ČMFS, Diskařská 100, 160 17 Praha 6.



{comment}