Manchester United SEMINÁŘ  Trenérsko metodický úsek (TMÚ) FAČR ve spolupráci s Českoněmeckou fotbalovou školou pořádají v pátek 17. května 2013 od 16:30 hodin přednášku trenéra a koordinátora přípravek Manchesteru United Eamona Mulveyho. Přednáška se bude konat v Ingo Casino Františkovy Lázně.

Na programu bude přibližně hodinové představení práce v akademii Manchesteru United a následovat bude ukázková tréninková jednotka. Přednáška bude v angličtině, při větším počtu přihlášených bude zajištěno tlumočení ze strany TMÚ.
 
Seminář bude započítán do kreditního systému UEFA A a vyšších licencí. Seminář je hodnocen za dva kredity.
Semináře se mohou zúčastnit všichni trenéři, kteří se přihlásí do 10.5. 2013 na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a napíší své ID člena FAČR, uhradí poplatek pouze 100,- Kč na bankovní účet: 1973657329/0800, variabilní symbol:32. Nečlenové FAČR musí uhradit poplatek ve výši 300,- Kč.
 
Přihláška na tento seminář je k dispozici zde.  
 
Potvrzení o zaplacení účastnického poplatku zašlete mailem, případě přineste na místo konání semináře.
 
Při příchodu na seminář bude podle seznamu přihlášených kontrolována platba za seminář a členství ve FAČR identifikačním číslem, současně je třeba předložit trenérský. Prezence posluchačů bude probíhat od 15:30 do 16:15 hodin.