SERIÁL  Cvičení seriálu Přihrávka na třetího při přebíhání jsou inspirovány tréninkovým procesem mládežnické akademie PSV Eindhoven. Cvičení v sobě kombinují nácvik dlouhé přihrávky, několik naražení na malém prostoru a vyvedení míče z těžiště hry. Zvládnou ho hráči věkové kategorie přípravek a žáků.
 
Cvičení je nároky nenáročné na organizaci, pro cvičení není třeba velký prostor a všichní hráči se postupně vystřídají na všech pozicích, protože cvičení probíhá proudovou metodou. 
 
Přihrávka na třetího při přebíhání (1.část)
Cílem prvního dílu seriálu určeného pro rozcvičení je v rychlém sledu kombinovat na malém prostoru, opakovaně míč narazit na třetího hráče a poté míč přijmout a dynamicky ho vést mimo herní prostor. Cvičení je organizováno prodovou metodou, všichni hráči jsou neustále v permanenci.
 
 
Přihrávka na třetího při přebíhání (2.část)
Druhý díl seriálu zaměřeného na rozcvičení je kombinovat na malém prostoru, dát přihrávku na střední vzdálenost a poté míč narazit na třetího hráče, vyrazit do volného prostoru a poté míč přijmout a dynamicky ho vést mimo herní prostor. Všichni hráči jsou neustále v permanenci, cvičení je organizováno proudovou metodou.
 
 
Přihrávka na třetího při přebíhání (3.část)
Cílem třetí části je nácvik přihrávek a kombinace na malém prostoru. Hráči přihrávají na krátkou a na střední vzdálenost a následně naráží míč na třetího hráče. Po naražení musí vyrazit do volného prostoru a poté míč přijmout a dynamicky ho vést mimo herní prostor. Všichni hráči jsou neustále v permanenci.
 
 
 TIP REDAKCE 
Seriál: Statická kombinace pro šest hráčů