AKTUALIZOVÁNO Během doby co se Kamil Turoň, mimo jiné jeden ze služebně nejstarších redaktorů tohoto portálu trenink.com, odmlčel jako autor na tomto webu, tak se sám vrhl na přípravu a následnou realizaci nového tištěného periodika určeného především fotbalovým trenérům různých věkových kategorií, týmům různé výkonnostní úrovně a trenérům s různým stupněm kvalifikace.

Nový časopis se bude jmenovat Trenér fotbalu, vycházet by měl přibližně v rozsahu osmi čísel do roka, která budou přizpůsobena ročnímu cyklu tréninkového procesu. Většina stran časopisu bude barevná a autoři slibují mnoho rubrik, které znají čtenáři ze západoevropských časopisů určených fotbalovým trenérům.

V nultém čísle, které vyjde na konci měsíce února a bude mít přibližně poloviční rozsah proti běžnému číslu, si budete moci přečíst články o koordinaci, přípravě a plánování zimního přípravného období, ukázky jednotlivých praktických cvičení a rozhovor s trenérem Ivanem Kovácsem. Kliknutím na obrázek stránky ji zvětšíte.

Všechny potřebné informace o časopisu, jako je způsob objednání, rozsah distribuce nebo například možnost případné inzerce získáte na emailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podrobnější informace:

Trenér fotbalu bude vycházet zhruba v tomto pořadí:

únor 0 - zhruba 24 stran
březen 1 - zhruba 40 až 46 stran
duben 2 - zhruba 40 až 46 stran
květen 3 - zhruba 40 až 46 stran
červen/červenec 4 (dvojčíslo) - 70 - 75 stran + CD
srpen 5 - zhruba 40 až 46 stran
září 6 - zhruba 40 až 46 stran
říjen 7 - zhruba 40 až 46 stran
listopad/prosinec 8 (dvojčíslo) - 70 - 75 stran + CD

Image V celkovém počtu je započítána i hlavní obálka, tzn. titulní a zadní strana. Většina stran časopisu bude barevná a bude mnoho rubrik, které znají čtenáři ze západoevropských časopisů určených fotbalovým trenérům.

To znamená, budeme seznamovat čtenáře, jak se pracuje v zahraničí, ale samozřejmě i v České republice. Budeme uvádět rozhovory s trenéry z vrcholového fotbalu, ale i s trenéry v nižších soutěžích a budeme zveřejňovat rozhovory s hráči, kteří působili například v cizině a nyní se věnují funkcionářské práci nebo pracují jako trenéři.

Budou zveřejňovány tréninkové jednotky, koordinační cvičení, návody na fyzické testy, zdravověda, fyzioterapie (tejpování), zdravá výživa, později různé analýzy utkání.

Cena za výtisky se bude pohybovat okolo 85 Kč, za dvojčíslo s CD bude cena 140 Kč. Předplatitelé na celý rok získají 8 Kč slevu za výtisk. Distribuce bude prováděná poštou, tzn. budou účtovány poplatky pošty a zasíláno v obálce formátu A4, balné nebude počítáno. Náplní CD budou ukázky koordinace a různých cvičení.

Náplní časopisu budou i různé soutěže a předplatitelům výhody v podobě upomínkových předmětů.

S pozdravem za celou redakci časopisu Tréner fotbalu Kamil Turoň

{moscomment}