Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 
VerhaijenPŘEDNÁŠKA   Trenérsko-metodickým úsekem (TMÚ) FAČR pořádá v pátek 15. 3. 2012 od 9:00 hodin, v rámci nově vzniklého kreditního systému doškolování, na adrese José Martího 31, Praha 6-Veleslavín, v kongresovém sálu FTVS přednášku od holandského kondičního trenéra Raymonda Verhaijena.

Přednáška je otevřena pro trenéry všech typů licencí a je kapacitně omezena. Pokud se z kapacitních důvodů na přednášku nedostanete, budete včas informováni emailem. Přednáška je zdarma.

Trenéři s UEFA "A" licencí, licencí Trenér mládeže UEFA A a UEFA Pro licencí s platností licence od 2012-2015, jež jako první skupina vstoupila do nového kreditního systému doškolování získají 4 kredity za účast na této přednášce.

Ostatní trenéři kredity nezískávají, protože do kreditního systému doškolování vstupují až v roce 2013 a 2014 (tzn. v závislosti na datu ukončení stávajícího trenérského průkazu).

V minulosti Raymond Verhaijen působil u národních týmů Ruska, Holandska a Jižní Koreje a na klubové úrovni působil v Barceloně, Chelsea nebo Manchesteru United. Nyní je kondičním trenérem reprezentace Walesu.

Přednáška je v anglickém jazyce s tlumočením do českého jazyka. 

Přednáška bude probíhat v čase od 9:00 do 14:00 hodin.

Prezence účastníků bude možná v předsálí kongresového sálu od 8:15 hodin.

Při velkém zájmu může být problém s parkováním (neparkujte na chodníku před a v blízkém okolí FTVS. Městská policie projíždí každou hodinu) a předpokládána je dochvilnost.

Vaši závazně vyplněnou přihlášku na přednášku (v excelu) viz níže, zasílejte na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejpozději do pondělí 22. 2. 2013.