REDAKCE  Velikonoce jsou v našem prostředí spojeny s nejrůznějšími tradicemi a zvyklostmi, které se vážou k přechodu z končící zimy a nastávajícího jara. Protože nemáme na www.trenink.com možnost chodit s pomlázkou po koledě a mrskat naše čtenářky, tak přicházíme s nadílkou nejúspěšnějších cvičení posledních měsíců.
 
Všechny články vyšly na stránkách www.trenink.com a současně byly publikovány i na našem YouTube kanálu. Mezi nejúspěšnější cvičení se dostaly jak cvičení pro herní, tak kondiční trénink.
 
Rychlostní vytrvalost ve čtverci s míčem (2.část)
Cílem kondičního cvičení je rozvoj rychlostně vytrvalostních schopností hráčů specifickou formou s míčem, důležitá je maximální intenzita zatížení přeběhu po opakovaném odehrání míče, jak po dlouhé přihrávce, tak pro naražení. Do kondičního cvičení je vložena opakovaná změna směru běhu ve středu hrací plochy.
 
 
Narážečka za narážečkou (1.část)
Cílem cvičení je naučit hráče opakovaně provádět naražení míče na krátkou i dlouhou vzdálenost. Hráči si v cvičení vyzkouší roli nahrávajícího, který si pohybem říká o naražení, tak i narážejícího, který je během cvičení bez pohybu.  
 
 
Skotské běhy s míčem (5.část)
Cílem herně-kondičního cvičení je obnovit nebo rozvíjet specifickou formou kondici týmu vše na hrací ploše a s použitím specifických prostředků (přihrávky, vedení míče, přihrávky) a fotbalového míče. Do cvičení je aktivně zapojena polovina hráčů týmu, druhá polovina hráčů plní roli pasivních, narážejících hráčů.  V cvičení dochází k opakovanému zatížení s míčem, bez míče a odpočinku.
 
 
Rychlostní souboj 1:1 ve čtverci (1.část)
Cílem rychlostně kondičního cvičení je rozvoj startovní a sprinterské rychlosti, která je kombinovaná se soubojovým chováním dvojice hráčů uprostřed herního prostoru. Navíc cvičení obsahuje rozvoj obratnosti a koordinace při významné změně směru v prostoru mezi středovými tyčemi.  
 
 
Rychlá kombinace ve tvaru Y (3.část)
Cílem průpravného cvičení je, aby se hráči naučili být schopni kombinovat rychlou přízemní kombinací na jeden dotek na malém prostoru v neustálem pohybu a výběru místa. Průběh kombinace je je předem určený, proto po hráčích požadujeme rychlé a plynulé provedení.