REDAKCE  Co přinesl přelom srpna a září na stránkách portálu fotbalových trenérů www.trenink.com? Karel Jarolím poslal do utkání s Arménií dvě jedenáctky a ve svém prvním utkání slavil jasné vítězstí 3:0. Na přestupovém trhu všem zrak vytřela Sparta, která za nekřesťanské peníze koupila zpět Václava Kadlece.
 
V pondělí jsme pokračovali v úspěšném seriálu, který v rozcvičení pracoval na hře na jeden dotek, další cvičení je nácvikem přechodové fáze, ve čtvrtek jsme pokračovali v cvičení vhodném pro rozcvičení a poslední cvičení týdne našlo inspiraci v tréninkovém procesu Crystal Palace FC.
 
Cílem cvičení je nácvik sledu několika po sobě jdoucích přihrávek a naražení, kombinace čtveřice hráčů probíhá po předem stanoveném pořadí, navíc s omezením na jeden dotek. Cvičení je organizováno proudovou metodou, hráči se postupně vystřídají ve všech pozicích cvičení.
 
 
Jednoduše od obránce k útočníkovi (1.část)
Cílem cvičení, do kterého je zapojena trojice hráčů, je rychlý přechod do zakončení pomocí jednoduché, přízemní kombinace. Akce jde od obránce zakládajícího útok, přes záložníka až po útočníka s tím, že akci zakončuje navedením do výhodné střelecké pozice záložník.
 
Cvičení se zaměřuje na přímočarou kombinaci ve středu pole, včetně kolmé průnikové přihrávky na hrotového útočníka, který míč sklepává na zakončujícího záložníka nabíhajícího z podhrotové pozice.
 
 
Opakované narážečky v obdélníku (2.část)
Cílem cvičení je nácvik dvojitého naražení míče mezi dvěma hráči a následné delší přihrávky na spoluhráče, který se následně zapojuje do opakované kombinace zapojuje další hráče. Kombinace probíhá plynule v jednom směru, hráči jsou po odehrání míče okamžitě v pohybu. 
 
 
Crystal Palace: Přenesení míče při rozcvičení (1.část)
Cílem cvičení je v rozcvičení rozvíjet schopnost hráčů přenášet míč z jedné strany herního prostoru na druhou pomocí jednoduché kombinaci mezi dvojicí středových hráčů a hráči na obvodu herního prostoru.