Nevím zda stále na silvestrovskou půlnoc čekáte nebo půlnoc už odbila a rok s číslovkou 2017 nenávratně zmizel v propadlišti času. Každopádně jsme všichni na začátku roku 2018, ve kterém budeme muset český fotbal provést svůj restart. Fanoušky i odborná věřejnost čeká mistrovství světa ve fotbale v Rusku, na podzim po dlouhých letech uvidíme český tým v základní skupině Ligy mistrů
 
Portál www.trenink.com v roce 2017 přinesl celou řadu novinek. Přešel na moderní verzi redakčního systému, změnil layout stránek, který je jednodušší a přehlednější. Rozšířili jsme kvalitu a množství 3D animace cvičení, zavedli jsme šťítky pro jednotlivá cvičení, abychom usnadnili vyhledávání


Pokračovali jsme v aktualizaci na našem YouTube kanálu a Facebooku našich stránek. Stejně jako minulý rok, chystá pro své čtenáře v roce 2018 několik novinek. Určitě se máte na co těšit, ale prozatím si necháme překvapení pro sebe. 
 
Doufám, že všichni naši čtenáři najdou v příštím roce na našich stránkách především inspiraci pro svoji další nelehkou trenérskou práci, která se ne vždy dostane takové docenění, jaké by si zasloužila. Jako bonus jsme pro naše čtenáře na konec roku připravili článek Videoseriály cvičení - střelba a zakončení za rok 2017.
 
Pokud máte chuť a chcete se podílet na rozvoji portálu fotbalových trenérů, tak se k nám přidejte. Stejně tak budeme rádi, pokud nás odměníte a splníte nám naše přání, která jsme si napsali k Ježíškovi.
 
Ať už jsou vaše očekávaní jakákoliv, přeji jménem celé redakce štastný nový rok 2018 a doufáme, že portálu www.trenink.com v přístím roce zůstanete věrni.

 

TIP REDAKCE