Portál fotbalových trenérů www.trenink.com si letos obrazně vyzvedl svoj první občanku, přestože letos mu bylo patnáct. Přestože mu je již patnáct, tak stále věří na Ježíška. Narodil se v květnu 2004 a od fotbalové sezóny 2004/2005 je již šestnáctou sezónu internetovou adresou, kterou fotbaloví trenéři každý den zadávají, dnes již převážně do svých chytrých telefonu, tabletů, ale stále i do notebooků nebo počítače, aby našli inspiraci pro přípravu svých tréninků. Inspiraci pro fotbalovou a trenérskou práci, která nás - přes všechna úskalí - tolik baví.
 
V roce 2020 se přiblížíme zase o rok dospělosti, ale stále sníme a máme svoje tajná přání. A kdy jindy si splnit přání než o Vánocích? Proto jsme se i letos, stejně jako v předchozích letech, rozhodli napsat Ježíškovi.

 

Milý Ježíšku, 
 

celý rok jsem byl hodný, den co den jsem přinášel svým čtenářům nové články, cvičení a videoukázky.  
 
K letošním Vánocům bych si přál tyto tři přání:
 
► Podporu od svých čtenářů v podobě sdílení a komentování příspěvků na sociálních sítích. Bez podpory našich čtenářů v podobě sdílení článků a cvičení na sociálních sítí se v dnešní době i kvalitní obsah nedostane mezi čtenáře, který se o problematiku zajímají.  

► Podporu naších čtenářů na YouTube kanálu v podobě narůstajícího počtu odběratelů, kteří stejně jako na sociálních sítích budou aktivní, budou hodnotit ať už pozitivně nebo negativně naše videoukázky.

► Čtenáře, kteří seberou odvahu a natočí svůj trénink nebo cvičení. Ideálně, aby se zapojili do projektu Natoč to! a i ostatním trenérům ukázali svoji práci a třeba je i inspirovali. 

 

Loni jsem si přál, aby Facebook www.trenink.com měl více jak 5000 fanoušků a ty jsi mě Ježíšku až zaskočil. Máme jich téměř 9500 a to nejen z České republiky a Slovenska, ale z celého světa. U YouTube kanálu www.trenink.com jsme si přáli 3500 odběratelů a ještě jich nám jich chybí 20 a to se dá do Štědrého dne ještě stihnout.

Vím, že toho je hodně co si přeji. Budu se na Tebe těšit a doufat, že mi alespoň něco splníš.

Nevím jestli i letos mi přání splníš, ale moc tě prosím a předem děkuji.
 
Portál fotbalových trenérů www.trenink.com

 

TIP REDAKCE