Image V nově vytvořené kategorii s názvem Informace -> Redakční rubrika se pravidelně každou neděli budete setkávat s informacemi z redakce, přehledem článků a komentářů za minulý týden, výsledky probíhajících nebo skončených anket, technickými novinkami na stránkách trenink.com a třeba i nabídkami na účást na turnajích, nabídkami na uspořádání soustředění nebo slevami a výhodami pro registrované čtenáře tohoto portálu.

Každou neděli také budou zveřejňována nejúspěšnější články, kterou budou redakcí převedeny do formátu PDF dokumentu čitelného například Adobe Readeru a budou ke stažení v sekci download. O to, které z článků chcete převést do tohto formátu si můžete napsat na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Download - PDF dokumenty

Do sekce Download do oddělení Archiv cvičení přibyl nový PDF dokument, tentokrát se jedna o průpravnou hru názvem 3 na 3 plus neutrální hráč, ve které je cílem zlepšit schopnost hráčů držících míč vymanit se kombinační hrou z tlaků protihráčů na malém prostoru.

Přehled článků

Jiří Formánek v pondělí dopoledne publikoval první ze série článků věnováných útočné kombinaci Herní cvičení: Útočná kombinace - křídelní prostory , odpoledne pak recenzi na první letošní číslo odborného časopisu Fotbal a trénink 1/06. Ve čtvrtek dopledne byla uveřejněna druhá část seriálu Herní cvičení: Útočná kombinace - křídelní prostory a v pátek odpoledne vyšla recenze na knihu Fotbal - trénink budoucích hvězd.

Martin Babača se opět vrátil na stránky tohoto portálu svým úterním článkem nazvaným Průpravné cvičení: Práce s míčem - komplexní cvičení.

Vladan Pražák v úterý odpoledne přidal další ze svých článků, tentokrát herní cvičení 2:2 ve vymezeném prosotru + 4 nahrávači. V pátek dopoledne pak nepřímo navázal na články Jiřího Formánka útočnou herní kombinací Kombinace ve čtverci, centr a zakončení.

Josef Vrážel ve středu dopoledne završil poslední částí svůj čtyřdílný seriál s názvem Manchester United - přihrávky. Ve čtvrtek odpoledne pak pokračoval pátou částí svého seriálu venovaného rychlosti, pátý díl měl název Metodika tréninku rychlostních schopností.

Svatopluk Chrobák je novým autorem a na stránkách trenink.com se prezentoval již svým druhým cvičením s názvem Střelba prvním dotykem po zpětné přihrávce

Ladislav Šurek vyslyšel naše volání po trenérech-autorech ze Slovenska a v sobotu dopledne otiskl svoji prvotinu, což je zároveň první část seriálu věnovaná rozcvičení s názvem Charakteristika rozcvičenia .

Komentáře

Petr Wiecek ve svých komentářích hodnotil úterní bezbrankový výsledek Arsenalu - Riquelmeho sportovní tragédie, aneb Jak Lehmann ke slávě přišel a také středeční marnou snahu AC Milan o vstřelení branky v semifinále Ligi Mistrů - Finalisté hráli na údržbu, v semifinále gól nepadl.

{moscomment}