Nový časopis se bude jmenovat Trenér fotbalu, o kterém jsme na stránkách trenink.com již několikrát informovali vycházet by měl přibližně v rozsahu devíti čísel do roka, která budou přizpůsobena ročnímu cyklu tréninkového procesu. Většina stran časopisu bude barevná a autoři slibují mnoho rubrik, které znají čtenáři ze západoevropských časopisů určených fotbalovým trenérům.

V nultém čísle, které vyjde na konci měsíce února a bude mít přibližně poloviční rozsah proti běžnému číslu, si budete moci přečíst články o koordinaci, přípravě a plánování zimního přípravného období, ukázky jednotlivých praktických cvičení a rozhovor s trenérem Ivanem Kovácsem, s trenérem Kolouchem z 1.FC Brno, který vede starší žáky v nejvyšší moravské soutěži, dozvíte se jak se starat v březnu o trávník, strečinková cvičení, soutěže o zajímavé ceny jako například vstupenky do divadla nebo hrady a zámky, aby jste mohli vynahradit, čas strávený na fotbale, někde jinde i s celou rodinou.

Kliknutím na obrázek náhledu stránky ji zvětšíte.

Jednáme o vstupenkách na ligová utkání a nebo reprezentaci. Než bych vyjmenoval vše co chystáme, by mě tady ten prostor ani nestačil a proto sledujte i partnerské stránky www.trenink.com, kde budeme vždy z nového čísla prezentovat náhled toho co jsme připravili.

Pokud by jste chtěli kontaktovat redakci časopisu Trenér fotbalu, tak můžete na čísle +420 775 653 648 a nebo na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pro slovenské čtenáře máme taky dobrou zprávu a to, že jsme se domluvili s firmou Barimpex, s.r.o., která zajistí distribuci tohoto časopisu na Slovensko.

Emaily, které jste psali, jsme této firmě předali a bude Vás kontaktovat, pokud by chtěl někdo napsat může a to na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo může zavolat na mobil: +421 905 252 235 a nebo pevná linka: +421 51 7701752, 7704741.

Doufáme, že se Vám bude můj nový časopis líbit a budete nám psát i náměty co by jste chtěli abychom uveřejňovali. Samozřejmě, že přijmeme i kritiku a alespoň budeme vědět co zlepšovat.

Cena předplatného byla stanovena na 819,-Kč a poštovné za dobírku 252,- Kč za 9 výtisků v roce 2007 je si ji možno předplatit poštovní poukázkou typu C na adrese:

T Fotbal-KT
poštovní přihrádka
340 21 Janovice nad Úhlavou
Klatovy

Jiná forma předplatného momentálně není možná. Jednáme s některýma prodejnama tisku, kde by se dal časopis koupit,ale vše je zatím jen v jednání.

Ale již ted můžeme říct,že časopis koupíte v Plzni na Americké třídě v Ráji kuřáků.

Věříme,že se Vám bude časopis líbit tak,abychom Vám dělali radost i v dalších ročnících.

Za redakci Kamil Turoň



{moscomment}