Dárky pro fotbalistyVánoční svátky se pomalu blíží a vy jako každý rok hledáte inspiraci na dárky pro své fotbalisty? Máte doma malého fotbalistu, fotbalového puberťáka nebo fotbalového fanatika a chcete je překvapit pod stromečkem? Žádný strach, není to tak složité vybrat vánoční dárky pro kluky, přítele nebo manžela, který jim udělá opravdovou radost.

Je na Vás, zda chcete své nejbližší pod stromečkem opravdu překvapit, dáváte přednost praktickému dárku nebo chcete splnit vysněné přání malému fotbalistovi? Důležité abyste svým nejbližším udělali radost. A kdy jindy než o vánocích. 


Máme pro Vás spousty tipů na zajímavé, užitečné, praktické ale i originální vánoční dárky pro malé i dospělé fotbalisty. Je jedno, zda dárek vybíráte pro syna, vnuka nebo manžela. Všichni se chovají jako malí kluci.

 

► Kopačky Nike Phantom VSN Elite Dynamic Fit FG

Kopačky jsou určeny pro hráče, kteří na hřišti potřebují přesnost a kontrolu nad míčem, jsou určené na pevný povrch úžasně padnou a zajistí bezkonkurenční kontakt s míčem. Obrovskou výhodou je, že kopačky sedí jak ulité hned při prvním obutí. Vnitřní botička ze síťoviny Quadfit se přizpůsobí každé noze. Je měkká, připravená na hru a pevně drží na noze. Lem Dynamic Fit obepíná kotník jemným pružným úpletem a dává noze prostor k volnému pohybu.    

Superlehká vrstva podrážky po celé délce dobře pruží a vícesměrné špunty pomáhají při rychlých kličkách a prudkém zrychlení. Kopačky na pevný povrch jsou vhodné na krátce střižené a vlhké trávníky. 

 

Fotbalové kopačky pod stromečkem

 

Fotbalové knihy pod vánočním stromečkem:


► Brankářské rukavice Uhlsport Dynamic Impulse Supersoft HN

Kvalitní brankářské rukavice Uhlsport Dynamic Impulse Supersoft HN v polo-negativním střihu se zabaleným palcem pro těsnější padnutí a pohodlný pocit při nošení. Na dlani exkluzivní měkká latexová pěna Supersoft. 3D-embosovaný SCHOCKZONE prvek s latexovou pěnou s vysokou odrážecí silou pro optimální boxování a vycpávku rukavic

Tělo rukavice je z prodyšného textilu pro lepší ventilaci, zapínání zajišťuje latexová bandáž s obepínacím páskem.

 

Fotbalové rukavice pod stromečkem


Stolní a deskové hry s fotbalovou tématikou:

 

► Fotbalové chrániče Sak Morph Optimal Fit 

Unikátní fotbalové chrániče Sak Morph Thin s anatomickým tvarem OPTIMAL FIT - získaným pomocí speciálního 3D skenování stovek párů končetin, tak aby seděli perfektně na všechny tvary nohou. U těchto chráničů si tak kromě klasických velikostí vybíráte i profil, který nejvíce odpovídá vašemu lýtku: úzký (Thin), střední (Regular), nebo široký (Wide). Součástí balení je také návlek Sak Compressor, který zajistí pevné uchycení na holeni.

Fotbalové chrániče SAK MORPH poskytují mnohem větší ochranu než tradiční fotbalové chrániče. To zajišťují speciálně vrstvené materiály, které dokonale tlumí náraz.

 

Fotbalové chrániče pod stromečkem

 
Vánoční drobnosti, které se určitě budou hodit:


► Fotbalový míč adidas Team Match Winter

Fotbalový míč adidas Team Match Winter má nejvyšší osvědčení kvality FIFA Quality Pro byl vytvořen pro zápasy všech týmů od nejnižších soutěží až po profesionální fotbal. Designován v jasných barvách pro dobrou viditelnost v zimních podmínkách.

Tepelně lepené bezešvé provedení zaručuje lepší předvídatelnost směru letu, lepší kontrolu nad míčem a nižší absorpci vody.

 

Fotbalový míč pod stromečkem


TIP REDAKCE