REDAKCE   Co přinesl uplynulý týden na stránkách portálu fotbalových trenérů www.trenink.com? Stejně jako před týdnem, tak i tuto sobotu najdete na tomto místě přehled článků, cvičení a video ukázek, které byste neměli přehlédnout.
 
Tento týden to bylo koordinační cvičení s míčem pro trojici hráčů, další část seriálu zaměřeného na pohyb hráče bez míče, druhý díl kombinace před šestnáctkou od slovenského trenéra Petera Minárika a cvičení na načasování náběhu a přihrávky.
 
Cílem cvičení je rozvoj běžecké koordinace a schopnost provádět časté změny směru běhu, které jsou prostřídány přihrávkami, respektive naražením míče se spoluhráčem. Cvičení je určeno pro trojici hráčů, kterí se pravidelně střídají.
 
Pohyb po přihrávce v šestiúhelníku (4.část)
Cvičení je zaměřeno na příčné přízemní přihrávky, naražení míče, výběr a pohyb  hráče bez míče. Kombinace celou dobu probíhá pouze na jeden dotek. Současně je v cvičení zařazen nácvik kombinace na třetího hráče a střídání krátké a dlouhé přihrávky, který umožní měnit rytmus hry.
 
Kombinácia nad šestnáskou (2.časť)
Herně-kombinační cvičení se zaměřuje na nácvik postupného útoku, který jde směrem od branky soupeře. Akce je zakončena jednoduchým naražením v prostoru před pokutovým územím.
 
Pohyb bez míče ve čtveřici (2.část)
Druhý díl seriálu se zaměřuje na jednoduchou kombinaci do které je zapojena trojice hráčů. Hráči na delších stranách herního prostoru vedle naražení a správného náběhu musí i dobře načasovat průnikovou přihrávku.