Jako každý rok, tak ani tentokrát nevím zda v okamžiku, kdy čtete tento článek, stále na silvestrovskou půlnoc čekáte nebo půlnoc už odbila a rok s číslovkou 2020 je minulostí a zmizel v propadlišti dějin. V roce 2021 by se mělo uskutečnit odložené Mistrovství Evropy ve fotbale, kam se naše reprezentace probojovala a kde se v základní skupině utkání s Anglií, Chorvatskem a Skotskem. Narozdíl od Sparty a Liberce si Slavie v základní skupině Evropské ligy - přes nepovedený úvodní zápas - zajistila účást v jarní části pohárových soutěží, kde se utká s Leicester City FC, účastníkem Premier League.

Fotbalový trenérský portál www.trenink.com i v roce 2020 přinesl celou řadu novinek, především v oblasti videocvičení a vzhledem k celosvětové pandemii koronaviru především se zaměřením na individuální trénink. Vedle stabilizace výkonu stránek při navyšujícím se počtu čtenářů jsme se zaměřili na rozšiřování obsahu portálu, který mohou čtenáři portálu využít na svém tréninku, především pak skupinovém


Velice aktivní jsme na sociálních sítích. Na Facebooku máme téměř 12.000 fanoušků, YouTube kanál se pomalu blíží 6.000 odběratelů a chybí nám jednotky uživatelů, abychom této mety dosáhli. Pokud jestě odběrateli našeho kanálu a chcete nás podpořit, tak budeme rádi pokud si přihlásíte odběr i se zvonečkem, který vás bude informovat o novinkách.

Vybudovali jsme nové Facebookové skupiny Fotbalový trénink pro děti a mládež, která má více jak 1400 fanoušků především z České republiky a Slovenska a skupinu Football / Soccer video training drills, jež má přes 5800 fanoušků a je cílena na anglicky hovořící fotbalové trenéry.

Trochu v pozadí zůstalo budování naší komunity čtenářů na Twitteru a Instagramu, zde se v roce 2021 chceme polepšit.  

Před Vánoci jsme napsali dopis Ježíškovi a pod stromečkem jsem si přáli podporu od svých čtenářů v podobě sdílení a komentování příspěvků na sociálních sítích. Bez podpory našich čtenářů v podobě sdílení článků a cvičení na sociálních sítí se v dnešní době i kvalitní obsah nedostane mezi čtenáře, který se o problematiku zajímají. Podpořte portál www.trenink.com a nebojte se komentovat a sdílet.  

 

 

Předloni velký ohlas zaznamenali výběrové články Jak se trénuje v Premier league? a Jak se trénuje v Bundeslize? V letošním roce jsme, vzledem k omezení v tréninku připravili výběrové články pro určity počet hráčů, určené pro skupinový trénink Tréninková cvičení pro 5 hráčů, Tréninková cvičení pro 6 hráčů nebo Tréninková cvičení pro 8 hráčů.   

Doufáme, že všichni naši čtenáři najdou v příštím roce na našich stránkách především inspiraci pro svoji další nelehkou trenérskou práci, která se ne vždy dostane takové docenění, jaké by si zasloužila. 
 
Pokud máte chuť a chcete se podílet na rozvoji portálu fotbalových trenérů, tak se k nám přidejte. Stejně tak budeme rádi, pokud nás odměníte a splníte nám naše přání, která jsme si napsali k Ježíškovi.
 
Ať už jsou vaše očekávaní jakákoliv, přeji jménem celé redakce šťastny nový rok 2021 a doufáme, že portálu www.trenink.com v příštím roce zůstanete věrni a pomůžete nám šířit inspiraci i dalším trenérům, přestože je téměř zcela jisté, že se i nadíále budeme muset nějakým způsobem potýkat s problémy, které nám působí koronavir.

 

TIP REDAKCE