Máte doma nebo v týmu trénujete malé fotbalisty nebo fotbalistky narozené v roce 2011 nebo 2012? Jsou začínající fotbalisté či fotbalistky registrovaní ve některém z fotbalových klubů FAČR? Pokud ano, přihlaš se o fotbalový balíček a dostaneš fotbalové vybavení od FAČR zdarma.
 
Co fotbalový balíček obsahuje? Sportovní tašku PUMA, pro kluky je připravena modrá taška, pro holky červená, tréninkový dres PUMA, fotbalový míč velikosti číslo 3, láhev na pití, plakát české fotbalové reprezentace,  certifikát mladého fotbalisty a fotbalový deníček.


Stačí, aby se o něj rodiče nebo zákonní zástupci přihlásili na webu www.mujprvnigol.cz, vyplnili formulář a požádali o zaslání fotbalového balíčku. Přihlášení se o fotbalový balíček dítě ani jeho zákonného zástupce k ničemu nezavazuje.
 
Balíček je distribuován nárazově v několika fázích. Přesnou fázi, kdy vám bude balíček doručen se dozvíte v e-mailu po vyplnění webového formuláře.
 
FAČR věří, že vybavení pomůže mladým fotbalistům a fotbalistkám v jejich fotbalových začátcích a rozzáří jejich tváře během tréninků. 

 


Tipy na cvičení pro přípravky:

 

TIP REDAKCE